Over mij

Sinds 1998 help ik bedrijven en organisaties bij het maken van keuzes om zo hun doelen dichterbij te brengen. Ruim 15 jaar heb ik als strateeg gewerkt bij diverse creatieve bureaus waar we ideeën, concepten en campagnes bedachten voor grote namen – en voor kleine namen met grote ambities.

Wat ik vooral deed als strateeg is het ‘oplosbaar maken’ van het vraagstuk van een klant. Dus niet het vinden van de oplossing zelf, maar het duiden van de context en het aanscherpen van de vraagstelling zodat je zicht krijgt op de mogelijke antwoorden.

Sinds 2016 werk ik als zelfstandig adviseur. Vaak help ik organisaties die bezig zijn met de vraag hoe ze zich verhouden tot de veranderingen van deze tijd en die zich afvragen hoe ze binnen die context succesvol kunnen zijn – zakelijk en maatschappelijk.