Mijn werk

Woest Zuid (link) is de leukste buitenschoolse club van Amsterdam. Een uniek concept waar kinderen én hun ouders laaiend enthousiast over zijn. Om nieuwe vestigingen te kunnen openen zijn mensen nodig die uit het juiste hout gesneden zijn. Die zijn in de huidige arbeidsmarkt niet zo makkelijk te vinden. Samen met Johnny Wonder ontwikkelden een bijzondere campagne die bij twintigers precies de juiste snaar raakt.

TJIP (link) ontwikkelt adviestools waarmee iedereen de juiste financiële keuzes kan maken. TJIP gaat daarbij de strijd aan met de complexiteit van de financiële wereld. We ontwikkelden een stevige nieuwe merkstrategie en een visueel concept, dat we daarna samen met wijstudio vertaalden naar een nieuwe website en andere communicatiemiddelen.

De Sportraad Amsterdam (link) adviseert het gemeentebestuur over bewegen en sporten in de stad. Een belangrijk onderwerp, zeker in een tijd dat veel mensen onvoldoende bewegen en de verschillen tussen bevolkingsgroepen groter dreigen te worden. Ik ontwierp en faciliteerde een proces waarin ik samen met de Sportraad in relatief korte tijd een nieuwe, scherpere strategie ontwikkelde.